Installation av Solceller i Stockholm

Höj värdet på villan och sänk dina kostnader genom att installera en solcellsanläggning på taket. Att införskaffa solceller är en trygg investering, dina elkostnader kommer att sänkas från första dagen med en installerad solcellsanläggning. Kontakta oss för en fri offert idag.

Solpaneler på Villa

Solcellsanläggning är ett utmärkt alternativ att installera på hustak. Kontakta oss för mer info.

Solceller på Fritidshus

Vi hjälper dig att komma fram till vad som är den absolut bästa lösningen för dig.

Solcellsanläggning på Radhus

Det ger lägre driftskostnader och högre fastighetsvärde. Vi är ett tryggt och säkert alternativ för dig.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Specialist på Solkraft till husägare i Stockholmsområdet Gratis offert från en takentreprenör med solcellsanläggningar som specialitet

  Lägre driftskostnader och högre fastighetsvärde

  I samma stund som din solcellsanläggning är monterad och installerad kommer den börja spara pengar åt dig. Fördelarna sträcker sig dock längre än så i och med att också fastighetsvärdet ökar. Du kommer kunna räkna med att få el producerad under flera decennier till en låg och fast kostnad och en solcellsanläggning kräver mycket litet underhåll.

  Som privatkund får du avdrag vid inköp av solcellsanläggning

  Förutom att du kan räkna med besparingar på dina elkostnader kommer du som privatkund också kunna dra av en hög andel av kostnaden för installationen. Tack vare skatteavdraget för Grön Teknik sänks kostnaden för din solcellsanläggning med 15% direkt på fakturan.

  Solkraft åt kunder i och runt Stockholm

  Vi installerar, monterar och utför underhåll på solcellsanläggningar i hela Stockholmsområdet. Dit räknar vi också kommuner i omnejden som till exempel Älta, Hägersten, Trångsund, Lidingö och Bro.

  Det perfekta taket för solpaneler

  Solcellsanläggningar går att installera på i stort sett vilket tak som helst. Det enda undantaget är norrlutande tak då dessa ger förhållandevis låg effekt. Den lägsta kostnaden för installation och största besparingarna under drift får du om du har ett stort tak som lutar 10-50 grader i söderläge.

  Prata solcellsanläggningar med en skicklig takfirma

  Hör av dig så hjälper vi dig att ordna en solcellsanläggning som är perfekt anpassad för din fastighet. I många fall gör vi gärna ett hembesök och tittar på taket på plats, det kostar dig självklart ingenting. Vi återkopplar sedan till dig med en offert, som också den är gratis och inte innebär några förpliktelser för dig. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se