Installera Solceller till Företag i Stockholm

Att som företag investera i en egen solcellsanläggning ger upphov till vinster på flera plan. Företaget får stärkt hållbarhetsprofil i och med att det blir modernare, mer hållbart och miljövänligt. Förutom detta finns det förstås stora pengar att spara, och kanske till och med att tjäna. Hör av dig för ett gratis prisförslag så hjälper vi er!

Solpaneler till Industrier

Kontakta oss så pratar vi om hur just din industri kan göra stora besparingar.

Solceller till Företagare

Ett företag är särskild gynnad när det gäller investering i en solcellsanläggning.

Felsökning

Har ni problem med en befintlig solcellsanläggning? Vi kommer förbi på en felsökning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Solpanel & Solceller till Industri & Företag i Stockholm Prata solcellsanläggningar med en skicklig takfirma!

  Solpaneler fungerar på alla typer av kommersiella byggnader

  Kommersiella fastigheter som till exempel butiker, lager och industrilokaler har ofta stora takytor. Dessa gör du helt rätt i att dra nytta av för en solcellsanläggning. De bästa förutsättningarna för solceller är ett tak med mellan 10-50 graders lutning och som vätter mot söder, väst eller öst. Det går så klart också att installera solceller på platta tak.

  Vi hjälper företag över hela Stockholm

  Vi utför installationer, konsultation och underhåll av solcellsanläggningar åt företag i bland annat Kungsängen, Enköping, Haninge samt i centrala Stockholm på till exempel Kungsholmen och Östermalm.

  Sälj överskottselen

  Det är inte alls ovanligt att solcells anläggningar inte bara sparar pengar utan också tjänar dem. I vårt installationsarbete ingår att vi monterar en elmätare. Den registrerar hur mycket överskottsel som produceras. Överskottselen kan säljas vidare på elmarknaden.

  Hur går det till att köpa en solcellsanläggning av oss?

  Ni kontaktar oss och vi diskuterar då för att komma fram till vad som vore den bästa lösningen för er. Dels utifrån era önskemål, men också utifrån förutsättningarna på fastigheten. Vi genomför ett besök på företaget för att undersöka taket, helt kostnadsfritt. Ni får strax därpå en kostnadsfri offert och om ni godkänner den sätter vi så fort som möjligt igång med installationen.

  Kontakta en säker och pålitlig solcellsmontör

  Varför vänta med en investering som kan minska era elkostnader ordentligt? Ring eller skriv till oss redan idag så sätter vi bollen i rullning. Vår målsättning är att ge er en så fördelaktig lösning som möjligt. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se

    Fri Offert