Installera Solpaneler i Stockholm

Om du driver någon typ av verksamhet inom lantbruk har du med största sannolikhet perfekta förutsättningar för att investera i en solcellsanläggning. Till exempel ladugårdstak är vanligtvis både stora, samtidigt som de har utmärkt lutning. Det är en mycket bra utgångspunkt för den investering det är att införskaffa solpaneler. Kontakta oss för ett gratis prisförslag.

Solpaneler till Lantbruk

Att som lantbrukare investera i en egen solcellsanläggning ger upphov till vinster på flera plan.

Solceller till Ekonomibyggnad

Solceller passar bra för ekonomibyggnader & jordbruksfastighet. Nyttja solenergin!

Felsökning

Behöver ni felsöka en befintlig solcellsanläggning? Vi kommer gärna förbi på besiktning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Få hjälp av skickliga Solcellselinstallatörer i Stockholm Hör av dig så hjälper vi dig att ordna en solcellsanläggning som är perfekt anpassad för er

  Din specialist på solkraft och annan grön teknik i Stockholm med omnejd

  Vi hjälper lantbrukare, företag och privatkunder med installationer och underhåll av solcellsanläggningar i bland annat Tumba, Värmdö och Stenhamra. Vi jobbar också för kunder i centrala Stockholm, till exempel på Kungsholmen och Södermalm.

  Stora besparingar

  Lantbruk konsumerar i de flesta fall stora mängder el. En solcellsanläggning producerar el till en konstant fast och låg kostnad. Det faktumet innebär också att solpanelerna kommer att spara mer och mer pengar över tid, eftersom elpriserna ökar tack vare inflationen. Besparingarna kommer redan från dag 1, därefter blir de alltså allt större.

  Kontakta oss för konsultation

  Det kostar ingenting för dig att kontakta oss och boka oss för att ta en titt på hur dina förutsättningar ser ut. Vi kan göra ett kostnadsfritt besök på gården, undersöka taket ifråga och sedan återkoppla med en gratis offert. Om du vill gå vidare tar vi hand om installation och montage och ser till att allt fungerar som det ska. Vi utbildar er också i hur anläggningen fungerar och hur enklare underhåll genomförs.

  Prata med ett proffs på solcellsanläggningar

  Kontakta oss så pratar vi om hur just din gård kan göra stora besparingar. Under rätt förutsättningar finns dessutom potentialen att inte bara spara pengar utan också tjäna mer pengar. Många av våra tidigare kunder har uppnått positionen där de kunnat sälja vidare den överskottsel som deras anläggningar producerar. Hör av dig, prata solkraft med oss och få din kostnadsfria offert inom kort.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se