Installera Solpanel till BRF & Fastighetsägare i Stockholm

Om du är en fastighetsägare eller del av en bostadsrättsförening som funderar på att investera i solel är ni inte ensamma. Andelen fastighetsägare och BRF:er som börjar utnyttja potentialen i sina stora tak ökar. Kontakta oss för en fri offert idag.

Solpaneler till Bostadsrättsföreningar

Solcellsanläggningar är alltid något vi rekommenderar till bostadsrättsföreningar.

Solceller till Fastighetsägare

Våra solcellsmontörer hjälper er att välja den absolut bästa lösningen för dig.

Felsökning

Behov av att felsöka en befintlig anläggning? Låt oss komma förbi på en besiktning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Solpanel & Solceller till BRF & Fastighetsägare i Stockholm Du kan ta oss till hjälp för din solcellsanläggning över hela Stockholm med omnejd

  Lägre driftkostnader med en solcellsanläggning

  Ett tak utan solpaneler är en ren kostnad i form av underhåll och renoveringar. Med solceller på taket har du förvandlat det till en tillgång. Solpanelerna sänker fastighetens elkostnader och gör den mer hållbar ur ett miljöperspektiv.

  Elen som produceras kan säljas på elmarknaden

  Solpanelerna tjänar i första hand pengar genom att driftskostnaderna sänks. Höga elpriser gör det dock lönsamt att sälja elen som produceras. Under goda förutsättningar produceras dessutom överskottsel som kan säljas oavsett höga eller låga elpriser.

  Specialist på solkraft till BRF:er och fastighetsägare i Stockholmsområdet

  Vi jobbar i omnejden till Stockholm till exempel i kommuner som Sollentuna, Huddinge och Enskede. Vi hjälper också kunder i de centrala delarna av stan, som i Vasastan och Gamla Stan.

  Kollektiv nytta med en solcellsanläggning

  En bostadsrättsförening är särskild gynnad när det gäller investering i en solcellsanläggning. Det är en kollektiv investering som kommer sänka föreningens sårbarhet gentemot prisökningar. Samtidigt kommer värdet av föreningens fastighet att öka, och i förlängningen inkomsterna att öka.

  Slå ihop elabonnemangen

  Som BRF kan ni skaffa ett enda elabonnemang för hela fastigheten. Varje medlems elförbrukning kan sedan mätas genom individuella elmätare. Sedan kan kostnaden för respektive medlems elförbrukning betalas i vanlig ordning genom månadsavin.

  Få hjälp av skickliga solelinstallatörer

  Hör av dig till oss för konsultation om solkraft. Vi gör gärna ett hembesök, helt kostnadsfritt, för att titta särskilt på ert tak och komma fram till vad som skulle vara den mest ekonomiskt gynnsamma lösningen för er. Ni får sedan, inom kort, återkoppling från oss i form av en kostnadsfri offert.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se

    Fri Offert