Installera Solpaneler i Stockholm

Att installera solpaneler är en investering som garanterat återbetalar sig på sikt. Vid särskilt goda förutsättningar kan nettot hamna på plus då överskottsel kan säljas. Fastighetsvärdet kommer öka och driftskostnaderna gå ner. Detta gäller oavsett om du är privatkund, om du representerar ett företag, lantbruk eller en bostadsrättsförening. Kontakta oss för ett gratis prisförslag.

Montera Solpanel

Att skaffa en solcellsanläggning är garanterat ett beslut du kommer att bli nöjd med.

Byta Solpanel

Solcellsanläggningar anpassade till alla fastighetstyper så som villor, industrier & lanthus.

Felsökning

Med vår erfarenhet kan vi utföra felsökning och reparera gamla system.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Solceller åt kunder i Stockholms kommun Vi ordnar installationer av solcellsanläggningar från start till mål åt kunder i bland annat Täby, Södertälje, Djursholm, Östermalm och Gamla Stan.

  Installationer av solpaneler på alla fastighetstyper

  Vi kan installera solpaneler på fastigheter som till exempel: Villor, radhus, sommarstugor, kontorsfastigheter, lagerlokaler, ndustrifastigheter, garage, flerfamiljshus, hyreshus m.fl.

  Specialist på solpaneler i Stockholm

  Vi monterar solpaneler på tak i kommuner runt Stockholm som till exempel Norrtälje eller Åkersberga. Vi jobbar så klart också i Stockholms kommun, till exempel Vasastan, på Kungsholmen och i Gamla Stan. Vi är ett tryggt och säkert alternativ för dig som är intresserad av solkraft.

  Reducerad installationskostnad för privatkunder

  Om du är intresserad av att installera en anläggning för solel på till exempel villan eller sommarstugan, det vill säga om du anlitar oss för privat räkning, så kan du utnyttja avdraget för Grön Teknik. Vi hjälper dig då att få en prissänkning på 15 procent. Sänkningen dras av direkt på din faktura.

  Våra solelinstallatörer hjälper dig till en optimal solcellsanläggning

  Låt oss hjälpa dig med en investering som kommer säkerställa att du klarar av fluktuationer på elmarknaden bättre. En investering som du garanterat inte kommer att ångra. Hör av dig till oss så diskuterar vi vilken som skulle vara den bästa lösningen för en solcellsanläggning utifrån dina förutsättningar och målsättningar. Vi ger dig en offert, utan kostnad. Väl mött!

  Tak i söderläge är det bästa

  Optimal taklutning för att montera en solcellsanläggning är mellan 10-50 grader. Bäst effekt fås om du har ett tak i söderläge, men även tak med lutning mot öst eller väst fungerar. Effekten kommer dock bli mindre. Att installera solpaneler på tak som lutar mot norr rekommenderas inte.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se