Montera Solceller på Tak i Stockholm

Investera i en egen solcellsanläggning och öka värdet av din fastighet, stå pall mot prisjusteringar på elmarknaden och sänk dina driftskostnader. Att införskaffa en egen solcellsanläggning är garanterat ett beslut du kommer att bli nöjd med. Kontakta oss för ett gratis prisförslag.

Installera Solpanel på Tak

Allt inom installation av solpaneler på tak. Vi ger dig en offert, utan kostnad. Väl mött!

Byta Solceller på Tak

Ska ni byta era solceller på taket? Våra solcellselinstallatörer samarbetar med alla leverantörer.

Renovera Solcellsanläggning

Med vår erfarenhet kan vi utföra renovering & felsökning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Installation av Solceller på Tak i Stockholm Vare sig du är intresserad av solkraft för din bostad, ett hyreshus eller någon typ av kommersiell lokal så innebär en solcellsanläggning bara fördelar.

  Solcellsanläggningar anpassade till alla fastighetstyper i Stockholm

  Vi tar fram och monterar lösningar för solcellsanläggningar till i princip alla typer av hustak så som; villa, sommarstuga & fritidshus, radhus, hyreshus, kontorsfastighet, lager- & industrilokaler, garage & flerfamiljshus.

  Höj fastighetsvärdet och minska kostnaderna

  Det fina med en solcellsanläggning är att den börjar spara pengar redan från första dagen, därefter ökar besparingarna med tiden. Med solpaneler kommer som minst en del av din elkonsumtion bestå av el som producerats till låg, fast kostnad.

  En rutinerad takläggare för Stockholmsområdet

  Du kan ta oss till hjälp för din solcellsanläggning över hela Stockholm med omnejd. Vi hjälper kunder i omkringliggande kommuner som Danderyd, Tyresö och Mälarhöjden såväl som i innerstan, till exempel på Södermalm och Östermalm.

  Skatteavdrag för privatkunder

  Har du önskemål om en solcellsanläggning på din bostad? Då kan du dra fördel av skattereduktionen för Grön Teknik. Det innebär att 15% av den totala kostnaden för solpanelerna dras av på fakturan.

  Taklutning och väderstreck

  Ett tak som är optimalt för solpaneler har en lutning någonstans mellan 10-50 grader och ligger i söderläge. Tak som vetter mot öst och väst fungerar också bra. Solceller går så klart också att sätta upp på platta tak.

  Gratis offert från en takentreprenör med solcellsanläggningar som specialitet

  Vi hjälper dig att komma fram till vad som är den absolut bästa lösningen för dig. Du är välkommen att kontakta oss som potentiell privatkund, om du är en fastighetsägare eller representant för en bostadsrättsförening eller ett företag. Konsultation med oss är helt gratis och du får efter kontakten med oss en offert helt utan kostnad.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se