Solcellsfirma i Västerås & Västmanland

Solceller och solpaneler kommer med otroligt många fördelar. Därför faller det sig naturligt att allt fler väljer att investera i panelerna för att på så sätt minska sina elkostnader. Med vår takfirma i Västerås och Västmanland blir det enkelt för dig att höja din livskvalitet och samtidigt höja värdet på din bostad eller fastighet. Vi installerar solcellspaneler i bland annat Västerås, Rönnby, Önsta-Gryta Skallberget-Vega, Vallby, Eriksborg-Hagaberg-Erikslund, Skälby, Bäckby, Råby, Hammarby, Vetterstorp, Jakobsberg-Pettersberg Aorslund-Blåsbo, Kristansborg-Karlsdal, Gideonsberg och Sandgärdet. Kontakta oss för ett gratis prisförslag.

Installera Solpaneler

Erbjuder kostnadsfria offerter, gratis platsbesök, fast pris, ROT-avdrag och 100 % Nöjd kund-garanti!

Montera Solpanel på Taket

När du har bestämt dig för att installera solceller är det viktigt att du vänder dig till ett företag som är tryggt och pålitligt.

Felsökning

Kontakta oss så hjälper vi dig snabbt, och vi kan även ge dig en gratis offert.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Solcellsmontör i Västerås & Västmanland - vi hjälper dig att installera solpaneler Monterar solcellspaneler i Västerås, Rönnby, Önsta-Gryta Skallberget-Vega, Vallby, Eriksborg-Hagaberg-Erikslund, Skälby, Bäckby, Råby, Hammarby, Vetterstorp m.m.

  Högkvalitativa solcellspaneler med lång livsläng

  Om du har valt att investera i solceller vill du naturligtvis att de ska hålla så länge som möjligt. Att installera solceller kan innebära en ganska hög kostnad och då är det viktigt att du får ett bra resultat som står sig. Våra trevliga och utbildade installatörer ser till att använda de mest moderna och effektiva metoderna för installation samtidigt som vi alltid erbjuder högkvalitativa solcellspaneler med en lång livslängd. För oss handlar det inte bara om att göra ett bra jobb här och nu utan vi vill att du är lika nöjd idag som 20-30 år fram i tiden.

  Grön teknik avdrag och ROT-avdrag

  När du installerar solceller med hjälp av vår solcellsfirma kan du ansöka om både ROT-avdrag och avdrag för Grön teknik. ROT-avdraget kan du bland annat använda för montering av solpanelerna, medan Grön teknik-bidraget gäller för själva installationen. Tack vare dessa bidrag från Skatteverket blir det betydligt enklare för dig att få grön och billig energi till din bostad. Observera att både ROT-avdrag och Grön teknik-bidrag endast kan användas av privatpersoner. De gäller således om du anlitar oss för installation av solceller på din privata bostad, t.ex. din villa, ditt radhus eller din sommarstuga.

  Kontakta oss idag så bokar vi in ett platsbesök

  Att installera solceller på ett hus eller på en fastighet kräver en hel del planering. Därför ses vi gärna på ett personligt möte innan vi sätter ihop en offert till dig. Fördelen med att träffas personligen är att våra kompetenta och certifierade elektriker får möjlighet att titta närmare på ditt tak och se vilken lösning som blir det bästa alternativet. Vi får också möjlighet att lära känna dig bättre och förstå vad det är för behov som du har. Det enda du behöver göra är att slå oss en signal eller skicka iväg ett mejl. Våra platsbesök är alltid kostnadsfria och enkla att boka in!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se