Solcellsfirma i Uppsala & Tierp

När du vill installera solceller i Uppsala och Tierp är det mycket viktigt att du väljer ett företag som är seriöst och som du kan känna dig trygg med. Vår solcellsfirma har många års erfarenhet av branschen och säkerställer fackmannamässiga installationer varje gång. Med oss kan du vara säker på att du får ett korrekt utfört arbete med garanti samtidigt som våra duktiga och kompetenta takmontörer ger dig en utmärkt service från början till slut. Som kund hos oss blir din solcellsinstallation lekande lätt, oavsett om det är en komplett anläggning eller solfångare du är intresserad av. Kontakta oss för ett gratis prisförslag.

Installera Solpaneler

Med solcellspaneler på ditt tak kan du producera din egen el och på så sätt spara både på miljö och plånbok.

Montera Solpanel på Taket

Vi hjälper både privatpersoner, företag och fastighetsägare med solceller!

Felsökning

Våra offerter är alltid helt gratis så att du kan planera ditt arbete bättre.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Installera solpaneler i Uppsala & Tierp Vi utför montering av solceller i Uppsala, Storvreta, Knivsta, Enköping, Svartbäcken, Salabacke, Luthagen, Kapellgärdet, Rosendal, Höganäs, Gränby m.m.

  Vi skapar en mer hållbar framtid

  Att bli mer miljömedveten är en trend som vi hoppas aldrig går ur tiden. Om du vill bege dig in på den mer miljöfokuserade banan vill vi dessutom hjälpa dig. Solcellspaneler är ett mycket bra alternativ för dig som vill kunna producera egen el och samtidigt tjäna pengar. Till att börja med kommer elen i sig att bli mycket billigare, men du har också möjlighet att sälja överskottet vidare. Som grädde på moset kommer värdet på din fastighet dessutom att bli högre, vilket gör att du ska tjäna en hel del pengar i samband med en eventuell försäljning. Detta gäller för både privatperson såväl som för företagare och fastighetsägare i Sverige.

  Din lokala takmontör i Uppsala

  Genom att åta oss uppdrag i ett specifikt område kan vi säkerställa att vi alltid är tillgängliga och flexibla för våra kunder. Du hittar oss i Uppsala, Storvreta, Knivsta, Enköping, Svartbäcken, Salabacke, Luthagen, Kapellgärdet, Rosendal, Höganäs, Gränby, Fålhagen, Vårdsätra och Fjärdhundra, men vi arbetar också i Valsätra, Höganäs, Lillsidan, Sommarro, Kungsängen, Nyby, Stabby, Lindbacken, Eklundshov, Östhammar, Tierp, Norby, Industristaden, Knutby, Årsta, Bålsta, Skölsta, Alsike, Björklinge, Vänge, Skutskär, Älvkarleby, Kåbo, Sävja och Stenhagen.

  Vi sköter ROT-avdraget åt dig

  Visste du att du kan använda dig av ROT-avdraget för att sänka dina kostnader som privatperson? ROT-avdraget är en skattereducering som ger dig 30 % reducering på den totala arbetskostnaden. Det gör det lättare för dig att ha råd att installera solceller på din villa, fritidshus eller varför inte sommarstuga. Det enda du behöver göra är att lämna över ditt personnummer i samband med din bokning. Därefter kontaktar vi Skatteverket och ser till att göra hela ansökan åt dig. Efter avslutat uppdrag får du en faktura som är reducerad och klar – svårare än så är det inte!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se