Solcellsfirma i Strängnäs & Sörmland

Vi är en ledande takfirma och installatör av solcellsanläggningar i Sörmland. Vi finns här för att hjälpa dig omvandla ditt tak till en energiproducerande resurs.

Installera Solpaneler

Med vår professionella solcellsfirma bakom dig blir det enkelt att installera solceller.

Montera Solpanel på Taket

Höj fastighetsvärdet med solcellsanläggningar. Kontakta oss idag!

Felsökning

Rådgivning och vägledning av certifierade elektriker.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Solcellsmontör i Strängnäs, Sörmland - Montering av solpaneler! Vare sig du är en företagsägare, vill hjälpa din bostadsrättsförening bli mer energieffektiv, är en villa eller fastighetsägare har vi kunskaperna som krävs för att installera solpaneler på ditt tak på ett professionellt sätt i Ulvhäll, Abborreberget, Löt, Malmby, Mariefred, Åkers Styckebruk m.m.

  Mer än bara en takentreprenör

  Vi har kunskaperna som krävs för att kunna erbjuda en heltäckande tjänst inom solcellsanläggningar. Vid behov hjälper vi inte endast till med installationer, vi hjälper också till med att ta fram bästa möjliga lösning. Med vår hjälp får du en anläggning som garanterat kommer hjälpa dig att spara pengar på sikt.

  Varför välja oss?

  Som solelinstallatörer arbetar vi i hela Sörmland, inklusive orter som Almby, Ökna, Förlunda, och många fler. Vår kombination av kunskaper inom takläggning och solcellsinstallationer gör oss till ett utmärkt val för alla som vill förbättra sin fastighets energieffektivitet och samtidigt fastighetens estetiska utseende.

  Processen att installera solpaneler

  Vi skräddarsyr alltid våra tjänster så att de passar våra kunders förutsättningar. Processen med att installera en solcellsanläggning ser dock på det stora hela ut ungefär såhär:

  • Du kontaktar oss för en första konsultation där vi diskuterar dina förutsättningar och önskemål.
  • Initial konsultation och planering.
  • Utvärdering av ditt tak.
  • Installation av solcellspaneler.
  • Testning och slutlig kontroll.
  • Under hela processen har du tillgång till våra kunniga och serviceinriktade medarbetare som är där för att svara på dina frågor och säkerställa att allt går smidigt.

  Privatkund? Du kan använda avdraget för Grön Teknik

  Avdraget för Grön Teknik finns tillgängligt för dig som är privatkund och vill installera en anläggning för solenergi på din bostad. Med avdraget får du din totala kostnad för anläggningen sänkt med hela 50 procent direkt på fakturan. Det kan knappast bli bättre. Anläggningen kommer därefter börja spara pengar redan från första stund.

  Vi jobbar i och runt Strängnäs

  Vi har haft nöjet att arbeta med en rad olika kunder, inklusive företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner. Oavsett om du till exempel har ett kontor i Hovsta, ett flerbostadshus i Glanshammar, eller ett hem i Mosås, är vi redo att ordna en perfekt anpassad solcellsanläggning åt dig.

  Ta första steget – hör av dig till oss redan idag

  Är du redo att utnyttja fördelarna med solenergi? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och offert. Låt oss hjälpa dig att göra ditt tak till en energiproducerande resurs.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se