Solcellsfirma i Stockholm

Är du nyfiken på de fördelar det kommer att innebära för dig att investera i en egen solcellsanläggning? Då har du hittat rätt. Vi är en Stockholmsbaserad takläggare med solceller som specialistområde. Vi hjälper våra kunder med allt från att hitta den bästa lösningen utifrån deras unika förutsättningar till leverans och montering. Kontakta oss för ett gratis prisförslag.

Installera Solpaneler

Vill du ha hjälp att installera solcellsanläggning i Stockholm? Kontakta våra takmontörer!

Byta Solpanel

Professionell service från en solcellsfirma med många år i branschen.

Felsökning

Med vår erfarenhet kan vi utföra felsökning och reparera gamla system.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Ska ni Installera Solceller & Solpaneler i Stockholm? Solcellsinstallationer i bl.a .Östermalm, Norrtälje, Åkersberga, Täby, Järfälla, Djursholm, Solna, Sollentuna, Danderyd,, Kungsholmen & Södermalm

  Egen solcellsanläggning – en bra affär

  Det går att montera solceller på i princip alla typer av fastigheter och tak. Det enda undantaget är tak som vetter mot norr då dessa tenderar att ge betydligt sämre avkastning.

  Därför är vi det bästa alternativet för din solcellsanläggning

  • Du får ett trevligt bemötande från en serviceinriktad solcellsfirma.
  • Kostnadseffektiv och snabb installation.
  • Hjälp från en professionell solcellsfirma med lång erfarenhet.
  • Punktlig service.
  • En installation som utförs med precision och noggrannhet.
  • Säkerhets- och miljömedvetna.
  • Totalentreprenad gör det enkelt för dig – installationen utförs av oss från leverans till fungerande anläggning.

  Gör din fastighet mer energisnål

  Genom att montera solpaneler på taket sänker du driftskostnaderna för din fastighet från dag ett. I och med att en solcellsanläggning därefter kommer att fortsätta producera el eller värme till en jämn och låg kostnad kommer beloppen du tjänar in att öka med tiden. Att anläggningen betalar av sig mer och mer för varje år som går kan du tacka inflationen för.

  Skräddarsydda solcellsanläggningar för alla typer av tak

  Vi installerar solceller på alla slags fastigheter: Villa, sommarstuga, radhus, hyreshus, bostadsrättsförening, kontorsfastighet, garage & flerfamiljshus.

  Din kostnad sänks med 15 % direkt på fakturan

  Du som är privatkund och vill investera i egna solpaneler har chans att göra investeringen ännu bättre. Detta tack vare avdraget för Grön Teknik, ett avdrag som i stora drag påminner om det mer välkända rotavdraget. Genom att utnyttja avdraget sänks priset för din anläggning med 15 %, och detta utan att du behöver göra någonting. Det är nämligen vi som tar hand om allt kring avdraget.

  Få hjälp av oss i hela Stockholmstrakten

  Vi är verksamma i områden och kommuner som bland annat Trångsund, Saltsjö-Boo, Ekerö, Färingsö, Stenhamra, Nynäshamn, Värmdö, Nacka, Gustavsberg, Älvsjö, Älta, Tyresö, Enskede, Mälarhöjden, Hägersten, Huddinge, Haninge, Södertälje, Tumba, Tullinge, Kungsängen, Bro och Enköping.

  Det idealiska taket för solceller

  Den idealiska taklutningen för solceller i Stockholm ligger på 44 grader, du får dock stor effekt på tak som lutar mellan 20-70 grader. Absolut bäst är det om taket vetter mot söder, men tak i öster- eller västerläge fungerar också bra. Om taket har lägre lutning än 20 grader går det alltid att kompensera genom att man monterar solcellerna med lutning.

  Kontakta oss – vi hjälper dig

  Vet du exakt vilken solcellsanläggning du ska ha? Då kan du lämna in en förfrågan direkt. Vill du ha rådgivning och konsultation? Inga problem. Med vår rutin har vi stor vana att ta fram utmärkta lösningar för alla typer av förutsättningar. Vi garanterar att vi kommer hjälpa dig sänka dina kostnader. Du får en kostnadsfri offert.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se