Solcellsfirma i Skåne

Som takläggningsfirma erbjuder vi installation av solpaneler på ditt tak för att hjälpa dig att generera egen ren energi. Genom att investera i solpaneler kan du minska din månadskostnad för elektricitet, samtidigt som du bidrar till en grönare miljö. Våra erfarna tekniker garanterar en professionell installation av dina solpaneler så att du kan dra nytta av dessa fördelar så snart som möjligt. Hör av dig för ett gratis prisförslag.

Installera Solpaneler

Funderar ni på att installera solcellsanläggning i Skåne? Kontakta våra takmontörer!

Byta Solpanel

Installationen genomförs med precision och noggrannhet i varje led.

Felsökning

Har ni problemet med ert system? Låt våra montörer komma förbi och göra en felsökning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Söker ni hjälp med att installera solpaneler i Skåne? Ni kan anlita oss i bland annat Helsingborg, Ramlösa, Ängelholm, Bjuv, Åstorp, Ekeby, Landskrona, Löddeköpinge, Eslöv, Klippan, Lund & Bjärred

  Egna solpaneler på taket – en investering för framtiden

  En egen solcellsanläggning på taket innebär i stort sett enbart fördelar. Om det nu överhuvudtaget finns någon nackdel är det att anläggningen behöver underhållas, men även underhållsbehovet är försumbart. Dina driftskostnader blir lägre och fastighetsvärdet ökar. Många som investerat i en solcellsanläggning har till och med gått på plus i och med att de kunnat sälja vidare överskottsel.

  Stärkt ditt företags hållbarhetsprofil

  Alla fördelar med en solcellsanläggning som gäller för privatpersoner gäller också för företag. Företag och lantbruk vinner dock ytterligare en fördel och det är att ni får stärkt hållbarhetsprofil. Ni tar helt enkelt steget att bli en modernare verksamhet.

  Vi installerar solpaneler över hela Skåne

  Vi hjälper till med leverans, installationer och service av solcellsanläggningar över hela Skåne. Med andra ord kan du anlita oss i bland annat Helsingborg, Ramlösa, Ängelholm, Bjuv, Åstorp, Ekeby, Landskrona, Löddeköpinge, Eslöv, Klippan, Lund, Bjärred, Lomma,, Malmö, Staffanstorp, Vellinge, Svedala, Höllviken, Falsterbo, Oxie och Bunkeflostrand.

  Vilka tak passar för solceller?

  I princip alla, med undantaget att det inte är rekommenderat att sätta solpaneler på norrlutande tak. Det går att montera solceller på tak som vetter mot väst, öst och söder. Monteringen blir som billigast om du har ett tak som har en lutning mellan 10-50 grader, men det går att montera på tak med lägre och högre lutning. Det mest idealiska taket vetter mot söder och har en lutning på runt 40 grader.

  Vi hjälper dig ta fram din perfekta solcellsanläggning

  Allt ingår när vi hjälper dig med din solcellsanläggning. Det inkluderar att du kan höra av dig till oss för att få hjälp att ta fram den optimala anläggningen. I och med att vi har stor erfarenhet kring detta har vi koll på vilka som är de bästa alternativen för olika förutsättningar. Så hör gärna av dig till oss redan i det skede där du gör research så hjälper dig att räkna på vilket alternativ du skulle tjäna mest på.

  Få ett bra erbjudande på en egen solcellsanläggning

  Om du är intresserad av en egen anläggning med solceller eller solpaneler är du mer än välkommen att höra av dig till oss. Vi garanterar att det är en investering du kommer att bli mycket nöjd med. Kontakta oss, få en kostnadsfri offert redan idag. Välkommen!

  Avdraget för Grön teknik gör solkraftsanläggningen till en ännu bättre investering

  Vill du montera solceller på taket på din bostad? Du kan då få hela anläggningen prissänkt med 15 % tack vare avdraget för Grön Teknik. Avdraget fungerar i stora drag på samma sätt som rotavdraget. Det innebär att din prissänkning finns med redan på din faktura och att det är vi som takentreprenör som tar hand om allt det praktiska kring avdraget.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se

    Fri Offert