Solcellsfirma i Göteborg, Västsverige

Vill du ha hjälp av en installations & takläggningsfirma som kan ge dig en komplett lösning för en egen solcellsanläggning i Göteborg och Västsverige? Då har du hittat rätt. Vi hjälper dig från leverans till färdigt installerad anläggning. Kontakta oss för ett gratis prisförslag.

Installera Solpaneler

Söker ni hjälp med att installera solcellsanläggning i Göteborg? Kontakta våra takmontörer!

Byta Solpanel

En egen solcellsanläggning på taket innebär i stort sett enbart fördelar.

Felsökning

Vi erbjuder felsökning och reparerar gamla system. Vi kommer gärna förbi och kikar på ert tak.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Ska ni Installera Solceller & Solpaneler i Göteborg och Västsverige? Förutom att utföra takläggning och andra tjänster i Göteborg jobbar vi också i omkringliggande kommuner som Mölndal, Mölnlycke, Kungälv, Bohuslän, Alingsås, Härryda, Varberg, Borås och Kungsbacka m.m samt hela Västsverige.

  Det är en mycket bra affär att investera i egna solpaneler

  Din solcellsanläggning kommer hjälpa dig spara pengar redan från första dagen då den installerats på taket, oavsett storlek på anläggningen. Det fina med solceller är nämligen att du får el eller värme som produceras till en låg kostnad som inte förändras över tid. Tack vare inflation kommer anläggningen dessutom tjäna in mer pengar år för år. Solcellsanläggningar kräver dessutom mycket lite underhåll.

  Vi monterar solcellsanläggningar i hela Göteborgsområdet

  Du kan få vår hjälp med solkraft i hela Göteborg, bland annat i områden som Lorensberg, Lunden,Haga, Linnéstaden, Landala, Stampen, Majorna, Johannesberg, Lindholmen, Eriksberg, Torslanda, Hovås, Frölunda, Billdal, Gerrebacka, Långedrag, Kviberg, Hisings Backa, Tolered, Angered, Örgryte och på Hisinge

  Varför ska du låta oss ta hand om installationen av din solcellsanläggning?

  • Professionell service från en solcellsfirma med många år i branschen.
  • Installationen utförs snabbt och kostnadseffektivt.
  • Vi är punktliga och serviceinriktade.
  • Installationen genomförs med precision och noggrannhet i varje led.
  • Vi är ett företag med miljö- och säkerhetsfokus.
  • Du får installationen genomförd från start till mål.

  Få ett gratis kostnadsförslag

  Om du är intresserad av solpaneler och finns någonstans i Göteborgsområdet, kontakta oss så får du snabbt hjälp. Inom kort får du dessutom en gratis offert.

  Solcellsanläggningar – kanon för företag

  Inte bara privatkunder kan dra nytta av solcellsanläggningar för lägre driftskostnader. Vi har också monterat solpaneler åt bland annat företag och lantbruk. Här blir vinsten i många fall dubbel. Det är inte bara det att månadskostnaderna sänks, företaget får utöver det en stärkt hållbarhetsprofil och framstår därmed som mer modernt.

  Hur ser din perfekta solcellsanläggning ut?

  Vi konsulterar gärna om solceller. Vissa av våra kunder vet redan innan de hör av sig exakt vilken typ av anläggning de ska ha, andra inte. Vi hjälper gärna till att räkna och titta på alla faktorer som spelar in för att du ska få en lösning som är så gynnsam som möjligt. Vi hjälper dig göra en insats för miljön, och spara pengar.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se