Solcellsfirma i Södertälje, Sörmland & Stockholm

Bor du i Södertälje, Nykvarn, Mariekäll, Glasberga, Järna, Mörkö, Ritorp, Mölnbo, Viksberg, Gnesta, Rosenlund, Enhörna, Hölö, Oaxen, Salem, Rönninge, Botkyrka, Tumba, Tullinge eller Norsborg och är i behov av en duktig och seriös solcellsfirma? Då har du kommit helt rätt! Solceller är något som vi är experter på och som vi gärna hjälper dig att installera. Det enda du behöver göra är att kontakta våra duktiga och serviceorienterade elektriker via mejl eller telefon så bokar vi in ett personligt möte.

Installera Solpaneler

Vi har mångårig erfarenhet av branschen & kan installera solceller på alla typer av byggnader.

Montera Solpanel på Taket

Det finns flera fördelar med att investera i solceller till din privata bostad eller till ditt företag.

Felsökning

Hör av dig till oss idag så hjälper vi dig att boka in ett personligt platsbesök med en av våra duktiga installatörer!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Installera Solceller i Södertälje, Sörmland & Stockholm Montering av solceller i Nykvarn, Mariekäll, Glasberga, Järna, Mörkö, Ritorp, Mölnbo, Viksberg, Gnesta, Rosenlund, Enhörna, Hölö, Oaxen m.m.

  Totalentreprenad i egen regi i Södertälje

  Det finns flera anledningar till varför du bör välja vår solcellsfirma nästa gång det är dags att installera solceller. Till att börja med erbjuder vi alltid 100 % nöjd kundgaranti till alla våra kundgrupper, men vi har också F-skatt för ROT-avdrag, samt en trygg ansvarsförsäkring om en olycka skulle inträffa. Som om detta inte vore nog kan vi också erbjuda totalentreprenad i egen regi. Det innebär att vår takfirma inte bara kan förse dig med välutbildade och kompetenta takläggare och montörer utan att vi också har tillgång till hantverkare inom alla yrkesgrupper.

  Noggranna och professionella elektriker för ditt takprojekt

  När ett arbete ska utföras på ett tak är det mycket viktigt att det sker på ett korrekt och fackmannamässigt sätt. Våra elektriker och takmontörer har en lång och gedigen utbildning bakom sig och följer alltid rådande branschregler. Tack vare denna kompetens kan vi inte bara garantera dig ett bra resultat varje gång utan vi kan också se till att du får en solcellsanläggning som verkligen passar dig, dina behov och inte minst din fastighet. Vi arbetar med bland annat villor, radhus, sommarstugor, kommersiella fastigheter, industriella fastigheter, gallerior, butiker, restauranger och flerbostadshus.

  Kontakta oss så berättar vi mer!

  Många klienter som kontaktar oss vill installera solceller för första gången. Då kan det vara skönt att veta att våra certifierade installatörer kan finnas där för dig på fler än ett sätt. Visst kan vi komma ut och installera solceller på ditt tak, men vi kan också fungera som ett bollplank och komma med råd och vägledning. När du hör av dig till oss vill vi gärna veta mer om dina önskemål. Det gör det möjligt för oss att ta fram en skräddarsydd lösning som passar just dig och dina förutsättningar. Har du frågor eller funderingar är det även ett guldläge att ta dem med en av våra hantverkare direkt.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se

    Fri Offert