Solcellsfirma i Sala & Västmanland

Vi är en ledande takentreprenör och solcellsmontör i Sala, Västmanland, som kan hjälpa dig med din solcellsanläggning.

Installera Solpaneler

Erbjuder kostnadsfria offerter, gratis platsbesök, fast pris, ROT-avdrag och 100 % Nöjd kund-garanti!

Montera Solpanel på Taket

När du har bestämt dig för att installera solceller är det viktigt att du vänder dig till ett företag som är tryggt och pålitligt.

Felsökning

Kontakta oss så hjälper vi dig snabbt, och vi kan även ge dig en gratis offert.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Solcellsfirma i Sala & Västmanland - vi hjälper dig att installera solpaneler Monterar solcellspaneler i Sörkärrbäck, Heby, Sörbo, Ringvalla, Västerby, Gullvalla, Åby, Stentorpet m.m.

  Installera Solpaneler i Sala, Västmanland

  Allt fler företag och privatpersoner väljer att ställa om till så hållbar energiförsörjning som möjligt. I det avseendet är installation av solceller eller solpaneler på taket en effektiv lösning.

  En skicklig takläggare och solcellsmontör

  Vi är en betrodd och välrenommerad takfirma med mångårig erfarenhet. Förutom att utföra ett flertal olika tjänster inom vanlig takentreprenad så som takbyten, renoveringar och reparationer har vi också specialiserat oss på installationer av solcellsanläggningar. Vare sig du vill installera solceller på villan, hyreshuset, kontors- eller industrilokalen kan vi hitta en kostnadseffektiv lösning åt dig.

  En mångsidig takentreprenör

  Då vi är takfirma såväl som solelinstallatör kan vi ta fram skräddarsydda lösningar för alla typer av tak och energibehov vare sig du befinner dig i till exempel Sörby, Kivsta, Sörkärrbäck, Heby, Sörbo, Ringvalla, Västerby, Gullvalla, Åby, Stentorpet, eller Härst.

  Installation av solceller – så fungerar det

  • Du tar kontakt med oss för kostnadsfri konsultation och planering.
  • Vi gör en utvärdering av takets kapacitet.
  • Design och planering av solcellssystemet utifrån dina krav och önskemål.
  • Installation av solpaneler och anslutning till nätverk.
  • Fortlöpande underhåll och support.

  Vi ser till att du får en sömlös upplevelse med din solcellsanläggning redan från början.

  Solpaneler eller solceller?

  Skillnaden mellan solpaneler och solceller består i att de förstnämnda producerar värme och de sistnämnda elektricitet. Vilken variant ska du satsa på? Det beror i slutändan på hur energiförsörjningen ser ut i huset du vill montera solceller på, såväl som andra faktorer. Vi hjälper dig att komma fram till vilken lösning som ger optimal effekt för dig, både sett till produktion och ekonomiska besparingar.

  Våra kunder

  Vi är stolta över att ha betjänat ett brett spektrum av kunder – allt från företag och fastighetsägare till bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi garanterar samma höga kvalitet oavsett om du är en stor företagskund eller en privat villaägare.

  Dra nytta av det gröna teknikavdraget

  Genom det gröna teknikavdraget kan du som privatperson dra av upp till 50 % av arbetskostnaden för installation av solceller. Vi hjälper dig mer än gärna med detta avdrag och ser till att det syns redan på offerten du får kostnadsfritt av oss.

  Kontakta oss idag

  Ta ett steg mot en hållbar framtid med solenergi. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att installera solpaneler på ditt tak. Vi ser fram emot hjälpa dig bidra till en mer hållbar framtid och samtidigt spara pengar.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se