Solcellsfirma i Örebro, Kumla & Närke

Letar du efter en erfaren takentreprenör som kan hjälpa dig installera solceller i Örebro, Kumla eller någon annanstans i Närke? Vi är det självklara valet som erbjuder helhetslösningar inom solcellsanläggningar för företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner.

Installera Solpaneler

Med vår professionella solcellsfirma bakom dig blir det enkelt att installera solceller.

Montera Solpanel på Taket

Höj fastighetsvärdet med solcellsanläggningar. Kontakta oss idag!

Felsökning

Rådgivning och vägledning av certifierade elektriker.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Installera solpaneler i Örebro & Kumla i Närke Vi känner till de lokala förhållandena i områden som Örebro, Kumla, Ånsta, Almby, Ökna och Förlunda. Oavsett om du bor i Hovsta, Glanshammar, Mosås eller Marieberg, står vi redo att hjälpa dig hitta en ekonomiskt och miljömässigt gynnsam lösning för ditt tak.

  Erfarna och kvalitetsmedvetna takläggare och solcellsmontörer

  Vårt team av takläggare och solcellsmontörer kombinerar gedigen yrkesskicklighet med passion för solenergi. Vi tror på att använda kvalitetsmaterial och arbetar alltid med noggrannhet och omsorg för att ge dig bästa möjliga resultat.

  Vi hjälper dig hitta den optimala lösningen

  Hur ser din perfekta solcellsanläggning ut? Hur ser din målsättning ut och vilka är förutsättningarna? Vi är en komplett leverantör av optimerade solcellsanläggningar. Det innebär att vi kan hjälpa dig från idéstadiet hela vägen fram till installerad anläggning. Vi har koll på vilken som är den bästa och mest ekonomiskt gynnsamma lösningen för alla typer av tak.

  Kontakta oss och diskutera dina önskemål

  Är du redo att dra nytta av solenergi? Kontakta oss så tar vi fram en gratis offert åt dig. Kom ihåg att du som är privatkund kan dra nytta av avdraget för Grön Teknik och därigenom sänka priset för din solcellsanläggning med upp till 50 %.

  Enkla installationer av solceller

  Installationen av solceller börjar med en noggrann analys av ditt tak och din energianvändning. Efter att ha bestämt den optimala placeringen och storleken på solcellsanläggningen, installeras panelerna av våra kvalificerade solelinstallatörer. Hela processen sköts smidigt och effektivt, med så få störningsmoment som möjligt för dig.

  Solceller eller solpaneler? Lokal expertis

  Solceller genererar el, solpaneler genererar värme. Vilket alternativ är bäst för din fastighet? Det beror på många olika faktorer och vi hjälper dig gärna att räkna på detta och komma fram till bästa möjliga lösning.

  Utbrett verksamhetsområde och erfarenhet av alla slags tak

  Förutom Örebro och Kumla, sträcker sig vårt verksamhetsområde till platser som Dala, Mellringe, Vintrosa, Garphyttan, Adolfsberg, Sörby, Brickebacken och Gryt. Oavsett var du bor i Närke, kan du räkna med vår expertis och erfarenhet. Vi monterar solceller på många typer av fastigheter så som villor, ladugårdar, kontorsfastigheter, sommarstugor, hyreshus med flera.

  Kundorienterad service

  Vi tror på att bygga långvariga relationer med våra kunder. Genom att förstå dina unika behov och önskemål, skräddarsyr vi lösningar som passar just dig. Vårt mål är att ge dig en solcellsanläggning och ett tak som du kan dra nytta av i många år framöver.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se