Solcellsfirma i Nyköping & Sörmland

Oavsett om du är helt säker på hur och var du vill placera din solcellsanläggning eller om du inte har någon som helst aning, kan vår solcellsfirma i Sörmland och Nyköping hjälpa dig. Med våra takmontörer får du solceller som har en lång livslängd samtidigt som du blir garanterad ett bra och fackmannamässigt arbete. Naturligtvis börjar vi alltid med ett kostnadsfritt platsbesök hos dig så att vi kan titta närmare på förutsättningarna. Du hittar oss i Arnö, Högbrunn, Fågelbo, Isaksdal, Brandkärr, Stenkulla, Oppeby, Harg, Bryngelstorp, Stenbro, Brandholmen, Hållet, Ekensberg, Malmbryggshagen och Hamnen.

Installera Solpaneler

Noggranna och professionella elektriker för ditt takprojekt i Södermanlands län!

Montera Solpanel på Taket

Solceller är något som vi är experter på och som vi gärna hjälper dig att installera.

Felsökning

Hör av dig till oss idag så hjälper vi dig att boka in ett personligt platsbesök!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Solcellsmontör i Nyköping & Södermanlands Län - Montering av solpaneler! Installation av solceller i Högbrunn, Fågelbo, Isaksdal, Brandkärr, Stenkulla, Oppeby, Harg, Bryngelstorp. m.m.

  Sänk dina månatliga energikostnader i Sörmland!

  I takt med att elpriserna bara stiger och stiger är det allt fler som letar efter energibesparande lösningar. Ett sätt att minska elkostnaderna är genom att släcka i rum som du inte befinner dig i, duscha lite kortare vid varje tillfälle och förkoka vattnet i vattenkokaren innan du använder det på spisen. Du kan också göra mer radikala och stora förändringar som hjälper dig att sänka kostnaderna, t.ex. genom att installera solcellspaneler på ditt hus. Solcellspaneler kan fästas både tak på och fasad och de ger dig gott om grön energi året runt – även under de mörkare och kallare månaderna.

  Fasta priser och kostnadsfria offerter

  Som kund hos oss ska du alltid känna dig helt trygg från och med första kontakten med våra duktiga installatörer. Det säkerställer vi bland annat genom att erbjuda dig kostnadsfria offerter med ett fast pris. Att vi har ett fast pris gör det möjligt för dig att kunna planera din budget bättre samtidigt som du kan få koll på hur mycket din solcellsanläggning eller solfångare kommer att kosta dig. Med oss blir det aldrig några dolda avgifter eller arbete som drar ut på tiden. Vi kommer ut på ett personligt platsbesök för att säkerställa att både tidsplanering och pris blir så korrekta som möjligt.

  Solpaneler för villa, sommarstuga, industri och fastighet

  Solpaneler lämpar sig inte bara för dig som har en privat villa med ett tak i söderläge utan de fungerar precis lika bra för den som har en fastighet med ett platt tak eller för industrilokalen med brant lutande tak. Vi har kunskapen som krävs för att arbeta med alla typer av tak och fastigheter. Det gör oss till ett självklart val för den som vill installera solpaneler med fackmannamässigt resultat varje gång. Vi installerar och monterar solceller på bland annat villor, sommarstugor, fritidshus och radhus, men också på fastigheter, flerbostadshus, kontor, butiker och restauranger samt industrilokaler och kommersiella fastigheter.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se