Solcellsfirma i Roslagen & Norrtälje

Det finns gott om bra och pålitliga solcellsfirmor i Sverige att anlita när du behöver professionell hjälp med installation. Bor du i Roslagen med omnejd och vill anlita den absolut bästa är det dock vår solcellsfirma du ska vända dig till. Vi är ett gäng med kompetenta och utbildade takmontörer med mångårig erfarenhet av branschen. Hos oss får du alltid fackmannamässiga resultat och solceller som du kan vara riktigt stolt över. Kontakta oss redan idag då hjälper vi dig att få ut en gratis offert. Vi kan också boka in ett kostnadsfritt platsbesök för mer omfattande arbeten i din villa eller fastighet.

Installera Solpaneler

Vår solcellsfirma har många års erfarenhet av branschen & säkerställer fackmannamässiga installationer.

Montera Solpanel på Taket

Att installera solpaneler på taket är en investering som lönar sig snabbt!

Felsökning

Vår solcellsfirma arbetar lokalt i Roslagen med fokus på Norrtälje med omnejd.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Solcellsmontör i Roslagen & Norrtälje - Installation av solpaneler! Montering av solceller i Rimbo, Edsbro, Knutby och Norrtälje eller i Vallentuna, Brottby, Åkersberga, Norra Stockholm, Uppsala m.m.

  Kompetent takfirma i Roslagen med fokus på kunden

  När du anlitar vår solcellsfirma kan du vara säker på att du får ett resultat som du kan vara stolt över. Våra duktiga och utbildade takläggare tar fram den bästa lösningen för just dina behov och säkerställer att alla installationer avslutas med en slutbesiktning. Vårt mål är att du som kund alltid ska få vara delaktig i ditt projekt. Det är t.ex. inte ovanligt att kunder redan har gjort en del av arbetet själva innan vi kallas till plats för de lite svårare delarna. Med vår totalentreprenad kan du själv välja hur mycket eller lite av arbetet som du vill vara delaktig i. Vi tar hand om allt från början till slut om så önskas.

  Kostnadsfri offert när du hör av dig till oss

  Bor du i Rimbo, Edsbro, Knutby och Norrtälje eller i Vallentuna, Brottby, Åkersberga, Norra Stockholm, Uppsala, Östhammar, Hallstavik, Grisslehamn, Öregrund, Yxlan, Väddö, Vätö, Gräddö och Blidö? Då vill vi gärna att du kontaktar oss nästa gång du ska renovera taket och installera solceller. Med vår takfirma blir arbetet lekande lätt samtidigt som du som kund ska kunna känna dig helt trygg. Tack vare vår F-skatt kan vi dessutom erbjuda dig ROT-avdrag när du anlitar oss för ett privat uppdrag på din villa, radhus eller sommarstuga. ROT-avdraget ger dig en sammanlagd reducering på 30 % som gäller för arbetskostnaden.

  En takfirma för alla kundgrupper

  För oss är det viktigt att kunna hjälpa så många kunder som möjligt. Därför åtar vi oss uppdrag från både privatpersoner, fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner. Vi har kunskapen som krävs för att anta alla typer av uppdrag – stora som små, och har trygga samarbetspartners där det behövs. Solcellspaneler och solcellsanläggningar är något som kan monteras på nästan alla typer av byggnader. Vi arbetar med bland annat radhus och villor, men också sommarstugor, fritidshus, flerbostadshus, kommersiella fastigheter, hyresfastigheter, gallerior och mycket mer.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se