Solcellsfirma i Norrköping, Linköping & Östergötland

Letar du efter en bra, professionell och serviceinriktad solcellsfirma i Östergötland? Då har du kommit helt rätt. Vår takfirma är experter på att installera solceller och erbjuder arbete med ROT-avdrag och Grön teknik-bidrag. Du hittar oss i Norrköping, Smedby, Berga, Lindö, Villbergen, Hageby, Kneippen, Skarphagen, Karlshov, Eksund, Jursla, Åselstad, Svärting och Strandhugget, men vi finns också i Linköping, Västra Böckestad, Hackefors, Ånestad, Hjulsbo, Valla, Glyttinge, Kaga, Mörtlösa, Ullevi, Ljungsbro, Malfors, Stora Vänge och Stratomta.

Installera Solpaneler

Installation av högkvalitativa solcellspaneler med lång livslängd!

Montera Solpanel på Taket

Kontakta oss idag så bokar vi in ett platsbesök. Gratis offert givetvis!

Felsökning

När du installerar solceller med hjälp av vår solcellsfirma kan du ansöka om både ROT-avdrag och avdrag för Grön teknik.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Solcellsmontör i Östergötland - vi hjälper dig att installera solpaneler i Norrköping & Linköping Vi utför montering av solceller i Smedby, Berga, Lindö, Villbergen, Hageby, Kneippen, Skarphagen, Karlshov m.m.

  100 % nöjda kunder varje gång

  Vårt mål är att du som kund alltid ska vara helt nöjd med dina solceller innan vi lämnar arbetsplatsen. Därför erbjuder vi en 100 % Nöjd kund-garanti som kan användas av både fastighetsägare, BRF, privatpersoner och företag. Vår garanti innebär att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med resultatet. Efter avslutat arbete genomförs alltid en opartisk besiktning för att säkerställa ett korrekt och fackmannamässigt resultat. Skulle det ändå vara något som du anmärker på vill vi att du hör av dig till oss så fort som möjligt!

  Klimatsmart investering med solcellspaneler

  Det finns många sätt som du kan gå tillväga för att minska energiförbrukningen och på så sätt göra stor skillnad för djur och natur. Ett sätt är att installera automatiska strömbrytare i din bostad, men vill du göra riktigt stor skillnad är det solcellspaneler eller solcellsanläggningar du ska satsa på. Genom att installera solceller på ditt eller fastighetens tak kan du spara pengar varje månad – både genom att elkostnaderna blir lägre och genom att du höjer värdet på fastigheten. Ytterligare en fördel med att installera solceller är att du kan spara överskottsenergin till ett senare tillfälle, alternativt sälja det vidare.

  Kontakta oss så hjälper vi dig idag

  Våra duktiga och utbildade installatörer finns alltid på plats för att hjälpa dig med dina solceller. Så fort du hör av dig till oss ser vi till att börja skrida till verket. I de flesta fall börjar vi alltid med ett personligt platsbesök för att därefter få ut en offert med ett fast pris till dig. När du känner dig redo att boka är det bara att du hör av dig. Vi ser till att hitta en dag och tid som passar och planerar därefter in en skräddarsydd lösning efter din fastighets förutsättningar och utifrån dina behov och önskemål. Svårare än så är det inte!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se