Solcellsfirma runt Nacka & Värmdö i Stockholm

Bor du i Saltsjö-Boo, Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Björknäs, Orminge, Kummelnäs, Finntorp, Gustavsvik, Eriksvik, Järla sjö, Saltängen, Tollare, Älta, Henriksdal, Lännersta, Vikingshill, Ektorp, Stensö, Jarlaberg, Kolarängen, Ekudden, Insjön, Riset, Hedvigslund, Skuru, Mensättra, Saltsjöbaden, Solsidan, Älgö, Värmdö, Gustavsberg, Stavsnäs, Mörtnäs eller Ingarö? Perfekt! Då vill vi gärna hjälpa dig när det är dags att installera solpaneler eller solcellsanläggning. Vi arbetar med både fastighetsägare, BRF:er, företag och privatpersoner och erbjuder alltid totalentreprenad i egen regi.

Installera Solpaneler

Vi arbetar med både fastighetsägare, BRF:er, företag och privatpersoner & erbjuder alltid totalentreprenad i egen regi.

Montera Solpanel på Taket

Solpaneler för villa, sommarstuga, industri och fastighet! Kontakta oss för info!

Felsökning

Vår solcellsfirma arbetar lokalt i Nacka & Värmdö med omnejd.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Solcellsmontör i Roslagen & Norrtälje - Installation av solpaneler! Montering av solceller i Saltsjö-Boo, Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs, Björknäs, Orminge, Kummelnäs, Finntorp m.m.

  Hållbara lösningar som passar dig

  Tack vare våra många år i branschen har vi skapat oss den kunskap och förståelse som krävs för att uppfylla allas unika önskemål och behov. När du kontaktar vår solcellsfirma kan du alltså vara säker på att vi tar fram en hållbar lösning som passar just dig och din fastighet. Naturligtvis har vi även ett flertal helhetslösningar som också kan fungera. Det viktigaste för oss är att du som kund alltid är nöjd.

  Snabb kontakt och kompetenta takmontörer

  När du har bestämt dig för att installera solceller är det viktigt att du vänder dig till ett företag som är tryggt och pålitligt. Kontrollera därför alltid att hantverkarna är certifierade och att det finns en trygg försäkring om olyckan skulle vara framme. Vår solcellsfirma i Nacka och Värmdö är expert på solceller och skickar alltid ut takmontörer med behörighet och lång yrkeserfarenhet. På så sätt kan du som kund hos oss alltid känna dig säker på att du får ett resultat som är fackmannamässigt utfört och som du kan vara stolt över.

  Trygghet innan, under och efter installation

  Är det något vi är mycket måna om så är det våra kunders trygghet. Detta säkerställer vi genom att bland annat erbjuda kostnadsfria offerter, gratis platsbesök, fast pris, ROT-avdrag och 100 % Nöjd kund-garanti. Vi har också en bra och komplett ansvarsförsäkring som kickar in om något oväntat skulle inträffa. Vårt mål är att du som kund ska känna dig lika trygg före, under och efter installationen. Därför ser vi också till att kontinuerligt utbilda oss så att vi håller oss ajour och kan erbjuda de mest effektiva och hållbara metoderna. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se