Solcellsfirma i Kungsbacka

Våra solcellsfirma monterar solcellsanläggningar, utför takläggning och andra tjänster för privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Kungsbacka med omnejd. Från vår takfirma kan du alltid vänta dig ett trevligt bemötande och ett snabbt och kostnadseffektivt arbete med noggrannhet och säkerhet som ledord. Varmt välkomna att kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Installera Solpaneler

Behöver ni hjälp med att installera solcellsanläggning i Halland & Göteborg? Kontakta våra takläggare!

Montera Solpanel på Taket

Klimatsmart nytta för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar!

Felsökning

Ta hjälp av ett sakkunnigt och erfaret takföretag för takläggning och solcellsmontering!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Få hjälp att installera solpaneler - anlita takentreprenör i Kungsbacka! Vi utför montering av solceller i Stödahuvud, Gottskär, Fjärskogen, Forsbäck, Kolla, Inlag, Hammerö, Tölö Socken, Lundkärr, Voxlöv m.m.

  En takfirma med lång erfarenhet och hög kunskap

  När du anlitar oss för att få hjälp att installera solpaneler kan vi garantera att du blir nöjd med resultatet. Vi är ett serviceinriktat takföretag som jobbar för att du ska trivas med varje steg i processen. Med många års erfarenhet och koll på det senaste inom solcellsanläggningar kommer vi tillsammans fram till den lösning som bäst passar dina förutsättningar och önskemål. Våra solcellsmontörer arbetar snabbt och noggrant, och kommer alltid i tid. Självklart arbetar vi även på ett miljövänligt och dammfritt sätt.

  Kontakta oss redan idag för en gratis offert

  Kom ihåg att du kan få prissänkning för hela anläggningen tack vare avdraget för grön teknik.

  Vår takfirma jobbar lokalt där du finns runt Halland & Göteborg

  Förutom Kungsbacka jobbar våra solcellsmontörer i Göteborg, Billdal, Onsala, Strannegård, Finnagården, Stödahuvud, Gottskär, Fjärskogen, Forsbäck, Kolla, Inlag, Hammerö, Tölö Socken, Lundkärr samt Voxlöv.

  Frågor inför din nya solcellsanläggning?

  Kanske vet du redan nu precis hur du vill ha din anläggning? Utmärkt – tveka inte att kontakta oss så sätter vi igång! Vet du inte riktigt, eller har andra frågor? Hör av dig till oss så får du snabbt hjälp med beräkningar och råd om vilken lösning som passar dig bäst. Våra duktiga solcellsinstallatörer hjälper dig hela vägen, från researchfasen till slutresultat.

  Vem kan ha solpaneler?

  Solpaneler funkar på i princip alla tak, dock är det inte rekommenderat för tak som lutar mot norr. Lutning åt söder är det ideala läget för solceller, men väst och öst går också utmärkt. Beroende på taket och läget finns olika alternativ för solcellsanläggningar. Självklart hjälper vi dig att hitta det bästa för dig. Kanske väljer du att få solpanelerna monterade på garagetaket? Fastigheter är toppenval för solcellsanläggningar med sina stora tak. Egenproducerad solel hjälper också till att sänka driftkostnaderna och ger fastigheten en modern, klimatsmart profil.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se