Solcellsfirma i Köping, Arboga & Västmanland

Oavsett vilken typ av fastighet du äger kan vi garantera att du kommer kunna dra nytta av att införskaffa en solcellsanläggning. Särskilt med vår hjälp då vi kan hjälpa dig ta fram en anläggning som är optimal utifrån dina förutsättningar.

Installera Solpaneler

Vi är din takentreprenör i Köping, Arboga och Västmanland som hjälper dig med både solenergi och takentreprenad.

Montera Solpanel på Taket

När du har bestämt dig för att installera solceller är det viktigt att du vänder dig till ett företag som är tryggt och pålitligt.

Felsökning

Kontakta oss så hjälper vi dig snabbt, och vi kan även ge dig en gratis offert.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Solcellsfirma i Köping & Arboga & Västmanland - vi hjälper dig att installera solpaneler Monterar solcellspaneler i Sylta, Gålby, Skästa, Kräggesta, Ängeby, Yytterberga, Mista, Malmön, Munktorp, Valskog m.m.

  En lokal takentreprenör och solcellsmontör

  Vi erbjuder en rad olika tjänster inom takläggning och solentergi åt bland annat privatpersoner, lantbrukare, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Oavsett vem du är har vi alltid som målsättning att ta fram bästa möjliga skräddarsydda lösning just för dig. Vi levererar hållbara och pålitliga lösningar.

  Sälj din överskottsel

  Många som investerat i en egen solcellsanläggning har inte bara sparat pengar, de har dessutom kunnat sälja vidare överskottsel. Om detta är möjligt för dig beror förstås på många olika faktorer såsom hur mycket el du konsumerar, hur takets förutsättningar ser ut och så vidare. Vi vågar dock garantera att du kommer att spara pengar på sikt med solceller eller solpaneler på taket.

  Välj en rutinerad takentreprenör för solcellsinstallationen

  Vi kombinerar expertisen från våra takläggare och solelinstallatörer för att ge dig en skräddarsydd lösning som maximerar din byggnads potential ur ett energiperspektiv. Vi är stolta över att kunna betjäna kunder i lokalområden som Johannisdal, Sylta, Gålby, Skästa, Kräggesta, Ängeby, Yytterberga, Mista, Malmön, Munktorp, Valskog och andra orter över hela Västmanland.

  Så går det till när du kontaktar oss

  • Du hör av dig för en initial konsultation och utvärdering av ditt tak och dina önskemål.
  • Vi tar fram en skräddarsydd design och planerar för solcellsanläggningen.
  • Du får en kostnadsfri offert.
  • Om du godkänner offerten sätter vi så snart som möjligt igång med installation och nätverksanslutning.
  • Vi hjälper dig med löpande underhåll och support.

  Avdrag för solceller om du är privatkund

  Som privatperson kan du få sänkt kostnad för din solcellsanläggning via avdraget för Grön Teknik. Det innebär att du får upp till 50 procent avdrag på installationen och anläggningen. Vi hjälper dig gärna navigera genom detta system och maximera dina besparingar.

  Solceller för alla typer av tak och alla typer av kunder

  Vi garanterar högsta kvalitet och pålitlighet för varje projekt vi tar oss an. Vi har installerat solceller på allt från sommarstugor till industrilokaler.

  Hör av dig för ett prisförslag och kostnadsfri konsultation

  Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att installera solpaneler på ditt tak. Din resa mot en mer hållbar framtid börjar med oss, din pålitliga takläggare i Västmanland.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se