Solcellsfirma i Knivsta & Sigtuna

Det finns flera anledningar till varför du bör investera i ett par högkvalitativa och energieffektiva solceller. Med solcellspaneler på ditt tak kan du producera din egen el och på så sätt spara både på miljö och plånbok. Vår solcellsfirma arbetar lokalt i Sigtuna med fokus på Knivsta med omnejd. Det innebär att vi kan erbjuda dig trygga och utbildade elektriker/takmontörer med flexibilitet. Det enda du behöver göra är att slå oss en signal så ser vi till att hjälpa dig med dina solceller på ett litet kick. Kontakta oss för ett gratis prisförslag.

Installera Solpaneler

Vi är ett kunnigt solcellsföretag med många års erfarenhet i branschen.

Montera Solpanel på Taket

Att installera solpaneler på taket är en investering som lönar sig snabbt!

Felsökning

Kontakta oss så hjälper vi dig snabbt, och vi kan även ge dig en gratis offert.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Solcellsmontör i Knivsta & Sigtuna - vi hjälper dig att installera solpaneler! Vi utför montering av solceller i Knivsta, Uppsala, Alsike, Sigtuna, Åkersberga, Roslagen, Rimbo, Knutby, Bålsta, Kungsängen, Enköping m.m.

  Din lokala takläggare i Knivsta/Sigtuna

  Tack vare våra många år i branschen har vi skapat oss en mycket gedigen och lång erfarenhet av solcellsinstallationer. Vi hjälper både privatpersoner, företag och fastighetsägare som bor i Knivsta, Uppsala, Alsike, Sigtuna, Åkersberga, Roslagen, Rimbo, Knutby, Bålsta, Kungsängen, Enköping, Granby, Kättsta, Brunna, Grillby, Rosersberg, Arlanda, Brista, Skogby, Rolsta, Krogsta och Erikssund. Bor du i närområdet är du mer än välkommen att höra av dig till oss för att boka in ett personligt möte eller för att efterfråga en offert. Våra offerter är alltid helt gratis så att du kan planera ditt arbete bättre.

  Anlita privat med ROT-avdrag

  När du vänder dig till oss som privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget för installation av solceller. Med ROT-avdraget kan du sänka dina arbetskostnader med hela 30 %. Vi sköter naturligtvis all kontakt med Skatteverket så att du kan luta dig tillbaka och fokusera på annat. Vi erbjuder även kompletta helhetslösningar med solcellsanläggningar som passar de allra flesta behov, men vi kan också skräddarsy efter dina unika önskemål. Du berättar för oss vad du vill ha och vi ser därefter till att överträffa dina förväntningar.

  Trygga försäkringar och garanti hela vägen

  Vårt mål är att du alltid ska känna dig nöjd och trygg med vår solcellsfirma. Därför erbjuder vi både ROT-avdrag, 100 % nöjd kundgaranti samt ansvarsförsäkring om en olycka skulle inträffa. Vår försäkring kan användas av alla – oavsett vilken kundgrupp du tillhör. Detta gäller naturligtvis även för vår kundgaranti som säkerställer att klienten alltid är helt tillfredsställd med resultatet. Skulle det vara så att du är missnöjd med vårt arbete är det bara att du säger till oss. Om vi är kvar på arbetsplatsen ser vi till att åtgärda problemet direkt. I annat fall bokar vi in en ny tid hos dig så snabbt som möjligt.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se