Solcellsfirma i Kinna & Marks Kommun

Vår solcellsfirma är en serviceinriktad och sakkunnig takfirma som hjälper både dig som privatperson, företag, fastighetsägare och bostadsrättsförening med tjänster inom takläggning och montering av solcellsanläggningar i Kinna & Marks kommun. Vi arbetar även i Gullberg, Kunnahut, Fritsia, Bonared, Björlända, Bobygd, Berghem, Horred, Torestorp Oxabäck, Limsjöbackke och Sätila. Välkommen att kontakta oss för mer information och en kostnadsfri offert!

Installera Solpaneler

När du anlitar vårt företag för installation av solcellsanläggning kan du räkna med kunniga  solcellsmontörer

Montera Solpanel på Taket

Hör av dig till oss så får du snabbt hjälp med beräkningar och råd om vilken lösning som passar dig bäst!

Nyttja Gröna Bidraget

Kom ihåg att du kan få prissänkning för hela anläggningen tack vare avdraget för grön teknik.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Ska ni Installera Solceller & Solpaneler i Kinna & Marks kommun? Vi utför montering av solceller i Gullberg, Kunnahut, Fritsia, Bonared, Björlända, Bobygd, Berghem, Horred, Torestorp Oxabäck, Limsjöbackke & Sätila

  Varför solceller? Bra för miljön och ekonomin

  Att installera solceller är en klimatsmart investering som snabbt betalar sig ekonomiskt. Genom att du eller företaget producerar egen solenergi på taket kan du sänka elkostnaderna rejält. Mest effektiv är en solcellsanläggning under sommarhalvåret, men den fungerar utmärkt även under vintern. Som en bonus kan du till och med tjäna extrapengar på dina solceller genom att sälja vidare eventuell överskottsenergi.

  En solcellsanläggning ger mervärde åt bostaden eller fastigheten

  Har du en villa med solpaneler som du senare säljer kan du få ett högre pris för villan än du skulle ha fått utan anläggningen. Har du eget företag? Solenergi förstärker ditt företags hållbarhetsprofil och visar miljövänliga värderingar.

  Minimalt underhåll

  Många som är intresserade av att skaffa solceller oroar sig för att de kräver slitsamt eller tidskrävande underhåll. Faktum är att när solpanelerna väl är installerade sköter de praktiskt taget sig själva. Underhållet som krävs är minimalt – då panelerna lutar rensas fallna löv, damm och pollen vanligtvis bort av regn och vind utan att du behöver göra något.

  Vilka tak kan ha solceller?

  Tak som lutar söderut är bäst lämpat för solceller, men även lutningar väster eller österut fungerar bra. En lutning på 10-50 grader rekommenderas. Är ditt hustak dåligt rustat för en solcellsanläggning? Då är garagetaket ett annat alternativ. Solcellsanläggningar funkar på de flesta byggnader: villor, fastigheter, företagsbyggnader, inom lantbruket med mer. Huruvida bygglov behövs för att montera solpaneler varierar från kommun till kommun. Därför kan det vara smart att höra av sig i förväg och fråga, men i de flesta fall behövs det inte så länge panelerna följer takets lutning.

  Anlita en serviceinriktad och erfaren takentreprenör

  Solcellsfirma är en takmontör med lång erfarenhet och stor sakkunnighet. Våra skickliga och trevliga solcellsmontörer hjälper dig från start till mål med effektivitet, punktlighet, noggrannhet och säkerhet som ledord. Är du inte säker på hur du vill ha din solcellsanläggning hjälper våra solelinstallatörer dig gärna att hitta det bästa och mest kostnadseffektiva alternativet efter just dina förutsättningar och preferenser. Du behöver alltså inte ha bestämt vad för slags lösning du är ute efter innan du hör av dig till oss. Under installationen jobbar vi kostnadseffektivt, säkert och dammfritt.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se

    Fri Offert