Solcellsfirma i Fagersta & Västmanland

Vänd dig till oss om du söker en komplett lösning för solenergi för ditt tak i Fagersta eller övriga Västmanland!

Installera Solpaneler

I oss hittar du expertis både inom solcellsanläggningar och takentreprenad.

Montera Solpanel på Taket

Det innebär att vi ger dig en heltäckande och kostnadseffektiv lösning för ditt tak.

Felsökning

Din resa mot en mer hållbar framtid börjar med oss, din pålitliga takläggare i Västmanland.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Vi hjälper dig att installera solpaneler! Solcellsmontör i Fagersta & Västmanland. Monterar solcellspaneler i Semla, Ulfsbo, Vad, Åvestbo, Skeppmora, Ennora och Ombenning.

  Vi ger dig goda råd

  Är du intresserad av solenergi, men osäker på vilken typ av lösning som är bäst för dig? Den första frågan består i om du ska satsa på solceller eller solpaneler, det vill säga om din anläggning ska producera el eller värme. Vi ger dig hjälp från första stund och assisterar dig gärna i att räkna på vilken typ av anläggning som blir mest gynnsam för dig.

  Välj oss när du ska satsa på solenergi

  Vi har monterat olika typer av anläggningar för solenergi på alla slags tak, från små sommarstugor till stora lagerlokaler. Vi kan alltid ordna en ekonomiskt och energimässigt gynnsam lösning för dig. Vi står till tjänst för kunder i Fagersta och omgivande områden som Västanfors, Kolarbyn-Egna, Semla, Ulfsbo, Vad, Åvestbo, Skeppmora, Ennora och Ombenning.

  Så går det till när du anlitar oss för en solcellsanläggning

  Med vår hjälp garanterar vi att du får en smidig upplevelser från start till mål.

  • Du ringer eller skriver till oss och berättar om din målsättning och dina önskemål kring solenergi.
  • Vi planerar och tar fram en skräddarsydd design på en solcellsanläggning och återkopplar därefter med en gratis offert.
  • Om du är nöjd med vårt förslag ser vi till att snabbast möjligt installera anläggningen och koppla in den till elnätet.
  • Med anläggningen igång kan vi hjälpa dig med löpande support och underhåll.

  Privatkund? Du kan använda avdraget för Grön Teknik

  Om du vill införskaffa en solcellsanläggning för privat räkning har du rätt till avdraget för Grön Teknik. Detta gör att halva kostnaden för din anläggning dras på fakturan.

  Kunder vi hjälper

  Vårt engagemang för kvalitet sträcker sig över alla typer av kunder, från företag och bostadsrättsföreningar till fastighetsägare och privatpersoner. Oavsett storleken på projektet garanterar vi en lösning av högsta kvalitet.

  Hör av dig och starta resan mot en grönare framtid och stora besparingar

  Vi ser fram emot att hjälpa dig med övergången till solenergi. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att installera solpaneler på ditt tak. Kom ihåg att du kan höra av dig till oss för att få hjälp var du än befinner dig i Västmanland. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se