Solcellsfirma i Eskilstuna & Sörmland

Som professionell och seriös takfirma i Eskilstuna och Sörmland garanterar vi dig bästa service från början till slut. För oss är det mycket viktigt att våra kunder är nöjda hela vägen – från första kontakt till slutbesiktning och betalning. Vi har tagit fram helhetslösningar som passar de allra flesta behov, där både solcellsanläggningar, paneler och solfångar finns tillgängliga. Har du unika önskemål och behov eller andra förutsättningar ser vi till att skräddarsy en lösning istället. Hör av dig till oss idag så hjälper vi dig att boka in ett personligt platsbesök med en av våra duktiga installatörer. Våra platsbesök är alltid kostnadsfria.

Installera Solpaneler

Med vår professionella solcellsfirma bakom dig blir det enkelt att installera solceller.

Montera Solpanel på Taket

Höj fastighetsvärdet med solcellsanläggningar. Kontakta oss idag!

Felsökning

Rådgivning och vägledning av certifierade elektriker.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.






  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Solcellsmontör i Eskilstuna & Sörmland - Montering av solpaneler! Installation av solceller i Eskilstuna, Helgesta, Ärna, Svista, Odlaren, Kungsör, Torshälla, Ärla, Kolsta, Hällbybrunn. m.m.

  Vi åtar oss alla typer av uppdrag i Eskilstuna

  Att arbeta med solceller är lite av en konst. Därför är vi mycket noga med att alla våra installatörer och elektriker har den certifiering och behörighet som krävs för uppgiften. Vi arbetar kontinuerligt för att säkerställa att vi använder de bästa, mest effektiva och trygga metoderna på marknaden. På så sätt kan du få solcellspaneler som är högkvalitativa och som verkligen fungerar. I dagsläget fokuserar vi på områden i Sörmland med omnejd, t.ex. Eskilstuna, Helgesta, Ärna, Svista, Odlaren, Lagersberg, Åsby, Flacksta, Eliseberg, Mesta, Kungsör, Torshälla, Ärla, Kolsta och Hällbybrunn.

  Kontakta oss för en gratis offert

  Vi förstår att det är viktigt för dig att veta hur mycket din solcellsinstallation kommer att gå på. Därför erbjuder vi alltid kostnadsfria offerter till alla våra kunder. Eftersom taken på fastigheter kan variera väldigt mycket ser vi gärna att vi först träffas på ett personligt möte. Vi kommer ut till dig och tittar närmare på ditt tak, samtidigt som vi pratar mer om dina förväntningar och önskemål. Efter besöket åker vi tillbaka till kontoret och sätter ihop en offert till dig. När du är redo är det bara att du hör av dig så ser vi till att hitta en dag och tid som passar.

  Skräddarsydda lösningar för dina behov

  Har du ingen tidigare kunskap eller erafernhet av solceller kan det vara svårt att förstå hur de används och i vilka situationer de lämpar sig. Sanningen är att solcellspaneler kan installeras på i stort sett alla typer av tak. Det bästa är om du har ett tak som vetter mot söder och som samtidigt har en 40-graders vinkel, men även om du har ett plattare eller brantare tak är solceller ett bra alternativ. Våra hantverkare är så pass duktiga att takets lutning och väderstreck inte har någon större betydelse. Om det skulle behövas kan vi till och med installera solceller på ditt garagetak.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!





   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!





    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se

    Fri Offert