Solcellsfirma i Borås

Egen solcellsanläggning till villataket, bostadsrättsföreningen eller företaget är en klimatsmart investering som lönar sig ekonomiskt. Våra duktiga solcellsmontörer hjälper dig gärna med takläggning, installation av solpaneler med mer i Borås med omnejd. Kontakta oss för ett gratis prisförslag.

Installera Solpaneler

Hitta takentreprenör för solcellsmontering i Borås! Kontakta oss idag!

Montera Solpanel på Taket

Hos oss kan du räkna med ett trevligt bemötande, en noggrant & effektivt utförd installation!

Felsökning

Vi utför felsökning och fixar gamla system. Vi kommer gärna förbi och kikar på ert tak.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Dags att Installera Solceller & Solpaneler runt Borås? Vi utför montering av solceller i Västra Götaland, Sjuhäradstrakten, Sjömarken, Målsryd, Frufällan, Viskafors, Gällstad, Aplared, Rångedala,

  Solpaneler för en hållbar framtid

  Solceller är ett klimatsmart val som lönar sig i längden. Du kan sänka dina elkostnader både under vintern och sommaren, och till och med sälja eventuell överskottsel vidare. Dessutom höjer en solcellsanläggning värdet på din villa eller fastighet. För företag bidrar solpaneler till en mer modern verksamhet och stärker er hållbarhetsprofil.

  På vilka tak funkar solceller?

  Det är inte rekommenderat att installera solpaneler på tak som vetter åt norr, men i övrigt passar solceller på de flesta tak. Har du tak som vetter åt söder och lutar ungefär 40 grader? Då har du ett guldläge för en solcellsanläggning. Men i princip alla tak går som sagt att ha solpaneler på, inklusive garagetak.

  Solcellsanläggning i Borås

  Förutom Borås hjälper våra takläggare dig med installation av solpaneler i Västra Götaland, Sjuhäradstrakten, Sjömarken, Målsryd, Frufällan, Viskafors, Gällstad, Aplared, Rångedala, Svaneholm, Ulricehamn, Gesebol, Bollebygd, Dalsjöfors, Sandared, Kinna, Svenljunga, Brämhult, Rydboholm, Hindås, Ljung, Mollaryd, Fristad, Sexdrega, Tranemo och Alingsås.

  Vi hjälper dig från start till mål

  Kanske har du redan full koll på hur du vill ha din nya solcellsanläggning? Eller har du ingen aning alls? Oavsett vad hjälper våra erfarna solcellsinstallatörer dig fram till en optimal anläggning för just ditt tak och dina önskemål. Kontakta oss redan idag för råd och tips om den bästa lösningen för dig. Vi kan även ge dig en offert helt gratis.

  Takfirma med lång erfarenhet och stor noggrannhet

  När du anlitar vårt företag för installation av solcellsanläggning kan du räkna med kunniga takläggare och solcellsmontörer med många års erfarenhet. Vi har koll på vilket alternativ som är det bästa för dig och hjälper dig att nå det absolut bästa resultatet efter dina förutsättningar och önskemål. Vi är en serviceinriktad takentreprenör som vill att du ska vara nöjd före, under och efter monteringen av dina solpaneler. Våra takläggare kommer i tid, ger dig ett trevligt bemötande och jobbar säkert, miljövänligt och dammfritt. Tveka inte att höra av dig till oss med din förfrågan!

  Få avdrag för grön teknik

  Du vet väl att du kan få en prissänkning med femton procent på hela din solcellsanläggning med avdraget för grön teknik? Vill du använda avdraget sköter vi som takföretag det praktiska, och du får prisavdraget direkt på fakturan.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se