Solcellsfirma i Bohuslän

Vår takfirma installerar solpaneler samt tillhandahåller andra takläggningstjänster i Bohuslän. Vi jobbar även inom Trollhättan, Stenungsund, Sandviken och andra närliggande områden. Välkommen till oss med din förfrågan! Kontakta oss för ett gratis prisförslag.

Installera Solpaneler

Söker ni hjälp med att installera solcellsanläggning i Bohuslän? Kontakta våra takläggare!

Montera Solpanel på Taket

Tar du hjälp av en kompetent takmontör för installationen kommer anläggningen snart att börja betala sig

Felsökning

Vi erbjuder felsökning och reparerar gamla system. Vi kommer gärna förbi och kikar på ert tak.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Ska ni Installera Solceller & Solpaneler i Bohuslän? Vi utför montering av solceller i Trollhättan, Stenungsund, Hallerna, Kåkenäs Strandnorum, Strandkärr, Sandviken, Näs, Starrkärr m.m.

  Solceller – bra för miljön och plånboken

  Att installera solpaneler på taket är en investering som lönar sig snabbt, både ekonomiskt och ur ett hållbarhetsperspektiv. Både villaägare, bostadsrättsföreningar och företag har nytta av klimatsmarta solcellsanläggningar som producerar egen el och värme och kräver väldigt lite underhåll. Producerar du mer el än du gör av med finns också möjlighet att sälja överskottet. Dessutom kan du få en prissänkning på femton procent för din anläggning, om du använder dig av avdraget för grön teknik.

  Vi finns nära dig i Bohuslän

  Förutom Bohuslän monterar våra takläggare även i Trollhättan, Stenungsund, Hallerna, Kåkenäs Strandnorum, Strandkärr, Sandviken, Näs, Starrkärr, Stora Höga Bullaren, Inlands Fräkne, Kville, Lane, Orust, Sotenäs, Stångenäs, Sörbygden, Tanum, Tjörn, Tunge, Vette och Västra Hisinge.

  Välj en erfaren solcellsfirma!

  Vi är ett kunnigt takföretag med många års erfarenhet i branschen. Hos oss får är du garanterad ett snabbt och noggrant arbete från början till slut, och ett trevligt bemötande från våra skickliga solelinstallatörer. Är du inte säker på vad du vill ha hjälper vi dig gärna med råd och beräkningar samt en gratis offert. Vi är serviceinriktade, punktliga och ger dig alltid ett trevligt bemötande. Under arbetets gång sätter vi säkerheten först. Vi jobbar även dammfritt och miljövänligt.

  Är solceller något för dig?

  En solcellsanläggning är som sagt en insats för miljön som även hjälper dig att sänka elkostnaderna, och kanske till och med tjäna lite extra pengar. Efter installationen sköter de i princip sig själva – då solpaneler monteras med lutning behöver du inte oroa dig för att löv eller snö ska täcka solcellerna.

  Solcellsanläggningar till företag, villaägare, fastighetsägare & privatkunbder

  För företag och lantbruk ger solcellsanläggningar en modern känsla och vittnar om en stark hållbarhetsprofil. Är du villaägare betalar sig kostnaden för solcellsinstallationen snabbt, och om du flyttar i framtiden ger en solcellsanläggning din villa ett högre värde. Detta gör att du kan få ett högre pris för huset.

  Tror du att solenergi kan vara något för dig, men är osäker på hur du vill ha anläggningen?

  Inga problem! Kontakta oss så hjälper vi dig snabbt, och vi kan även ge dig en gratis offert. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se