Solcellsfirma i Bålsta & Enköping

Med vår professionella solcellsfirma bakom dig blir det enkelt att installera solceller. Vi har mångårig erfarenhet av branschen och kan installera solceller på alla typer av byggnader och fastigheter. Genom åren har vi bland annat arbetat med flerbostadshus och hyresfastigheter, men vi har också installerat mindre anläggningar på butiker, restauranger och privata villor. Det enda som krävs är att du hör av dig till oss och berättar vad du vill ha. Därefter tar våra duktiga och certifierade elektriker över och hjälper dig med hela installationen. Naturligtvis får du alltid ett fast pris och ett fast slutdatum för projektet.

Installera Solpaneler

i är ett gäng med kompetenta och utbildade takmontörer med mångårig erfarenhet av branschen.

Montera Solpanel på Taket

Våra duktiga och utbildade takläggare tar fram den bästa lösningen för just dina behov!

Felsökning

Vi har kunskapen som krävs för att anta alla typer av uppdrag – stora som små!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Installera solpaneler i Bålsta & Enköping Vi utför montering av solceller i Håbo, Hagviken, Mansängen, Västerängen, Frösundavik, Väppebyberget, Gillmarksbyn m.m.

  Solcellsfirma med fokus på Bålsta och Enköping

  Att anlita en solcellsfirma som ligger nära ditt hem eller din fastighet är naturligtvis inget måste, men det är ett bra och tryggt sätt för dig att få flexibilitet. Vår takfirma arbetar inom ett mycket stort område i Bålsta och Enköping så vi kan erbjuda dig den bästa servicen från början till slut. Du hittar ett flertal av våra installationer i Håbo, Hagviken och Mansängen, men vi finns också på plats i Västerängen, Frösundavik, Väppebyberget, Gillmarksbyn, Krägga, Segersta, Hjälstaviken, Viby äng, Fagerdahl, Katrinedal, Ullevi, Enköping, Upplands Bro, Kungsängen, Kallhäll, Täby och Viksjö.

  Rådgivning och vägledning av certifierade elektriker

  Installation och montering av solceller är inget du ska göra på egen hand. Här krävs både kunskap och utbildning för att arbetet ska bli korrekt utfört och för att du ska få solceller som verkligen fungerar. Vill du spara på både energi och pengar är solceller ett mycket bra val där du själv kan välja mellan mindre solfångare eller kompletta solcellsanläggningar. När du hör av dig till oss bokar vi in ett personligt platsbesök. På så sätt kan vi titta närmare på förutsättningarna och se till att ta fram en skräddarsydd lösning efter just dina unika önskemål och behov.

  Höj fastighetsvärdet med solcellsanläggningar

  Det finns flera fördelar med att investera i solceller till din privata bostad eller till ditt företag. Solceller är sedan länge ett känt alternativ för den som vill producera miljövänlig och grön el, men som samtidigt vill göra en stor skillnad för den egna plånboken. Med solceller kommer du att skapa din alldeles egen el vilket gör kostnaderna betydligt lägre. Något många inte är medvetna om är att elen dessutom kan säljas vidare så att du slipper förlora överskottet som produceras under sommarmånaderna. Vill du veta mer om solceller eller hur vi kan hjälpa dig med din installation? Kontakta oss via mejl eller telefon idag!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se