Solcellsfirma i Alingsås

Ta hjälp av ett sakkunnigt och erfaret takföretag för takläggning och solcellsmontering! Vår solcellsfirma jobbar både med privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar, och vi accepterar förfrågningar i Alingsås, Gråbo, Maryd, Västra Bodarne, Ingared, Närsbo, Saxebäcken, Björkekärr, Ålanda, Häckelid, Kvarnabo, Gräfnäs, Erska, Mörlanda, Stora Mellby, Gendalen och Västmanstorp. Kontakta oss för ett gratis prisförslag.

Installera Solpaneler

Vi är ett kunnigt takföretag med många års erfarenhet i branschen.

Montera Solpanel på Taket

Att installera solpaneler på taket är en investering som lönar sig snabbt!

Felsökning

Kontakta oss så hjälper vi dig snabbt, och vi kan även ge dig en gratis offert.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Solceller installerade inom 30 dagar

  Certifierade & Auktoriserade för solpaneler

  100% Nöjd-Kund-Garanti

  Vi utför alla arbeten kvalitet

  20% Rabatt via Gröna Avdraget

  Kontakta oss för fri offert

  Solcellsmontör i Alingsås - vi hjälper dig att installera solpaneler Vi utför montering av solceller i Ingared, Närsbo, Saxebäcken, Björkekärr, Ålanda, Häckelid, Kvarnabo, Gräfnäs, Erska, Mörlanda, Stora m.m.

  Sänkta kostnader och höjt värde för villaägare i Alingsås

  En solcellsanläggning är en god investering för din villa. Tar du hjälp av en kompetent takmontör för installationen kommer anläggningen snart att börja betala sig. Du producerar din egen el utan att du själv behöver göra något, och kan sänka dina elkostnader rejält även under vinterhalvåret. Det finns till och med möjligheter att sälja ditt överskott av solel om du har mer än du använder. Därtill höjer solpaneler värdet på din villa om du säljer i framtiden. Med vår takfirma kan du även få solpaneler installerade på garagetaket om så önskas.

  Klimatsmart nytta för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar

  Många fastigheter har stora tak som är som gjorda för solcellsanläggningar. Med hjälp av en solcellsmontör kan ni i bostadsrättsföreningen eller du som fastighetsägare nyttja den lediga ytan för en hållbar lösning som bidrar till en minskad driftkostnad för fastigheten.

  Modernt miljötänk för företag

  Även företag och industrier har nytta av sin egen solcellsanläggning. Ta hjälp av våra kunniga solcellseinstallatörer och ge ert företag en modern och klimatvänlig uppdatering som sänker kostnaderna och ger vinster i form av en stärkt hållbarhetsprofil. Är du sugen på solceller, men är osäker på hur det fungerar med ditt tak, hur du vill ha anläggningen eller har några andra frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

  Funkar solceller på ditt tak?

  Det går att installera solpaneler på de flesta tak. Bäst effekt har en solcellsanläggning på ett tak som vetter mot söder, medan ett som vetter mot norr inte är att rekommendera. Många undrar vilka regler som gäller för solcellsanläggning – behöver man bygglov för att installera solceller? Vanligtvis är det inte ett krav så länge solpanelerna följer lutningen på taket, men det varierar mellan kommuner.

  Anlita våra solcellsinstallatörer!

  För dig som vill ha en solcellsanläggning som skapar mervärde erbjuder vi tjänster av erfarna, kompetenta och serviceinriktade takmontörer. Hos oss kan du räkna med ett trevligt bemötande och en noggrant och effektivt utförd installation från start till mål, och självklart med säkerheten i fokus. Välkomna att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

   Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   - Samordnare

   Nummer: 010-555 91 14
   offert@solcellsfirma.se

   Vanliga frågor om Solcellsanläggningar Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna om solpaneler och solcellsanläggningar.

   Hur lönsam är en solcellsanläggning?

   Med solpaneler på taket produceras en del av, eller all, din el till ett fast pris utan variation. Största delen av elen produceras av naturliga skäl under sommarhalvåret. Exakt hur lönsam din anläggning blir varierar förstås beroende på hur förutsättningarna ser ut. Vad som däremot inte varierar är att anläggningen kommer att spara pengar och öka fastighetsvärdet. Vi hjälper mer än gärna att räkna på hur ditt konkreta utfall skulle kunna tänkas se ut.

   Hur går det till att köpa solceller av er?

   När du kontaktar oss går vi först igenom grunderna, det vill säga vilken din målsättning är, ur stort taket är, vilken lutning det har och så vidare. Efter detta besöker vi i många fall fastigheten ifråga för att få en tydlig uppfattning om hur förutsättningarna ser ut. Vi räknar sedan fram en offert. Både offerten och besöket är kostnadsfria. Om du är nöjd med vårt erbjudande sätter vi igång med montering och installation vid första bästa tillfälle.

   Kan jag sälja eventuell överskottsel som mina solpaneler producerar?

   Ja. Via en elmätare kommer du att kunna se exakt hur mycket el som produceras och hur mycket el du gör av med. Eventuell överskottsel kan du sälja vidare. Vi har tidigare kunder som blivit så gott som självförsörjande när det gäller el och alltså inte har några elkostnader överhuvudtaget bortsett från det lilla underhåll deras solcellsanläggningar kräver.

   Får jag garanti på solcellsanläggningen ni installerar?

   Självklart. Du får bland annat installationsgaranti som gäller i 5 år, produktgaranti med mera. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilken täckning du har efter att vårt initiala installationsarbete slutförts.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa solcellsanläggning!

    Bifoga eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    - Samordnare

    Nummer: 010-555 91 14
    offert@solcellsfirma.se